Direct naar de inhoud.

BtB

MasterYourMindAndBody | Business to business

Als werknemer in je kracht staan, sterk en in balans, werkend vanuit je hart.

MasterYourBodyAndMind is van groot belang op de werkvloer. Een positieve werknemer presteert beter! Veranderingen en prikkels zorgen voor de nodige (prestatie) druk, en de invloed op de Body and Mind is groot. Op het werk zijn concentratie, focus en samenwerking  factoren die grote invloed hebben op het werkplezier en de effectiviteit. De MasterYourBodyAndMind | events voor het bedrijfsleven, scholen, gemeentes etc. worden op maat gemaakt. Dit kan gaan om een dag of een weekend. Samen maken we een passend MasterYourBodyAndMind | event.

Het doel

Het event heeft altijd tot doel om te gaan:
• Van Vanzelfsprekendheid naar Bewust werken
• Van Hard werken naar Effectief werken

De voordelen

Vraagt u zich we eens af of uw werknemers gelukkig zijn? Gelukkige werknemers dragen bij aan de groei van uw bedrijf.
Over de primaire levensbehoeften hoeft de Nederlandse werknemer zich gelukkig geen zorgen te maken. Dat geeft ruimte om vastgeroeste, vaak negatieve, gewoontes en gedachtes te doorbreken, en die heeft iedereen! Je kunt bewust een (andere) keuze maken!
Wij geven inzage in de eigen tevredenheid en hoe vitaliteit daarmee samenhangt. Wij reiken tools aan om de productiviteit op diverse fronten te laten groeien. Denk aan: concentratie, in balans zijn en in staat zijn om efficiënter te werker, helder te communiceren en open staan voor veranderingen.

MasterYourBodyAndMind | Psychologie

Er wordt inzage gegeven in de werking van het brein, met als doel optimaal geluk te creëren om van daaruit optimaal te kunnen functioneren, zowel privé als op het werk.
Je leert hoe je afscheid kunt nemen van onproductieve, onprettige gedachten en gewoonten. Je leert om productiever en gelukkiger te worden. We laten de deelnemers kennismaken met neuroplasticiteit. Neuroplasticiteit stelt je in staat de fysieke structuur van je hersens te veranderen. Niets ingewikkelds! Maar je moet weten hoe het werkt.
Het versterken van neurologische systemen is niet fundamenteel verschillend van het versterken van bepaalde spiergroepen door lichaamsoefening. Het komt neer op het vervangen van bepaalde gewoonten van de mind door andere gewoonten.

MaterYourBodyAndMind | Meditatie

Meditatie is een van de snelste manieren om je hersenen te trainen om gelukkig te worden. Als je aan meditatie doet ontwikkel je een intentie en motivatie om de manier te veranderen waarop je mind gedachten en emoties waarneemt, ontvangt en reageert. Afhankelijk van de duur van het event komen 1 of meerdere ademhalingsoefeningen, Ontspanningsoefeningen en Hatha yoga oefeningen aan bod aan bod.

MasterYourBodyAndMind | Orthomoleculaire voeding

Eerst voeding, dan medicijnen! Het is niet zo heel ingewikkeld om gezond te eten. Deelnemers aan onze events maken kennis met de voordelen van Orthomoleculaire voeding. Gezond eten staat aan de basis van een gezond lichaam. Diane van den Heuvel neemt de deelnemers mee in een duidelijke presentatie en wijst ze op de noodzaak van het innemen van supplementen naast gezonde maaltijden.

Voordelen voor u als werkgever

Gezond en verantwoord eten, minder stress ervaren, hoe ga je om met werkdrukte, tegenslagen, ruzies met collega’s, hoe blijf of wordt je een gelukkig(er) mens? Hier geeft MasterYourBodyAndMind | BtB een antwoord op. Voor u als werkgever: minder ziekteverzuim, gemotiveerde werknemers, gezondere werknemers!
Geintereseerd?! We maken een plan op maat voor uw bedrijfsaanvraag/ Teamaanvraag.

Bel of Mail: M 06 55212396
Mail: info@masteryourbodyandmind.nl