Direct naar de inhoud.

Over Diane

Waar staat MasterYourBodyAndMind voor?

MasterYourBodyAndMind staat voor: Leven vanuit een positieve flow – met een vitale Body en je Mind onder controle.

Diane van den Heuvel

Hatha Yoga docent en Orthomoleculair voedingsdeskundige

Diane is Hatha yoga docent, orthomoleculair voedingsdeskundige en eigenaar van DianevandenHeuvel Organisatie | Communicatie. Vanuit haar bedrijf, DianevandenHeuvel Organisatie | Communicatie organiseert ze MasterYourBodyAndMind | Retraits voor vrouwen en BtB events voor bedrijven. Diane heeft jarenlang gewerkt als projectmanager bij NDC mediagroep, waar ze met een drukke baan, een gezin, sporten, sociale contacten onderhoudend aan den lijve heeft ervaren wat het kan betekenen om “24/7” bezig te zijn en wat het met je doet als mens. Circa 20 jaar geleden maakte ze voor het eerst kennis met Yoga en was meteen razend enthousiast. Dit leidde tot het volgen van yogalessen, vele workshops, een Yogaopleiding in een Ashram en kortgeleden een aanvullende Hatha yoga docent opleiding in Westerbork.

In 2016 heeft Diane een initiatie ontvangen van Pandit Stoma (Sanskriet voor Dr. Stephen Parker), Psy.D., leerling van Swami Veda Bharati en docent aan Meditation Centre in Minneapolis en lid van de Himalayan Yoga Teachers Association. Diane is Hatha Yoga Docent bij Sportschool Oxygym. Vanuit haar passie voor yoga en de positieve effecten die het heeft op beoefenaars, zowel lichamelijk als geestelijk, wil ze haar kennis graag overdragen aan geĂ¯nteresseerden.

Yoga is niet alleen het beoefenen van asanas (houdingen) maar een levensfilosofie. Meditatie, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen maken o.a. deel uit van yoga. Deze komen dan ook aan bod tijdens de Retraits en BTB events. Met het beoefenen van yoga krijg je controle over je Body and Mind. Diane is overtuigd dat gezond eten en aanvulling van dagelijkse supplementen staan aan de basis van een gezond lichaam en een gezonde geest. Graag vertelt ze hierover vanuit de Orthomoleculaire gedachte.